Jdi na obsah Jdi na menu
 


Kam pojedete

 

 

 

Jedná se o lokalitu v Jihočeském kraji okres Český Krumlov obec Přední Výtoň.

Adresa : Přední Výtoň 144, 38273 Vyšší Brod

 

 

 

 

 

 

 

 

Pro Vás je připravena polovina jednopatrového rodinného domku, který byl kolaudován v roce 2007. V patře najdete tři ložnice a koupelnu s vanou a sprchovým koutem a toaletou. Ložnice jsou vybaveny dvěma manželskými postelemi a ve třetím pokoji se nachází dvě rozkládací samostatná lůžka . Ve všech třech ložnicích jsou k dispozici velké skříně k uložení prádla. K dispozici je dětská postýlka a židle. Další toaleta se nachází také v přízemí apartmánu. Tam najdete obývací pokoj s výhledem na jezero Lipno, který je vybaven sedací soupravou, televizí.  Nachází se zde kuchyně, ve které je  lednice, trouba, elektrická varná deska, digestoř, myčka. V příslušenství kuchyně dále najdete mikrovlnnou troubu, rychlovarnou konvici, překapávač na kávu, toustovač a základní kuchyňské vybavení. Dále je zde v přízemí technická místnost, ve které je k dispozici pračka. Vytápění je elektrickými přímotopy a za příplatek je možno zatopit v kachlových kamnech, které jsou příjemnou dominantou pokoje.

Před vchodem do domu se nachází velká terasa, se zabudovanými stojany na kola .Za domem je krásné zázemí v zahradě, která má 1.600 m2, kde se můžete opalovat, hrát třeba badminton a pro děti je tu houpačka. Na terase za domem je krásné posezení, které si můžete zastínit zabudovanou markýzou. Před domem je vyhrazeno místo pro parkování auta- nehlídané.

Pokud pojedete autem, je třeba přejet hráz Lipenského jezera a hned za ní odbočit vpravo. Po cca 5 km se dovezete ke kruhovému objezdu v Přední Výtoni a na něm první odbočkou vpravo a před kostelem doleva do kopce. Po pravé straně uvidíte řadu nových rodinných domů, vjedete do slepé ulice a pravá část druhého dvojdomku po Vaší pravé ruce je cíl Vaší cesty.