Jdi na obsah Jdi na menu
 


Ceny a podmínky ubytování

 

Smluvní vztah mezi poskytovatelem a zákazníkem vzniká písemnou nebo elektronickou formou, kdy je vyplněn požadavek na ubytování. Akceptace rezervace je zpět zaslaná elektronicky. Na předem ohlášený dotaz na ubytování odpovídá provozovatel neprodleně.

 

Ceny a platební podmínky:

Předběžné rezervace mohou být přijímány osobně, telefonicky, písemně, e-mailem nebo webovou rezervací. Předběžná rezervace u fyzické osoby musí obsahovat jméno, adresu, telefon nebo e-mail a požadovaný termín ubytování. Předběžná rezervace u právnické osoby musí obsahovat IČ, DIČ, telefonické spojení či jiný kontakt a požadovaný termín ubytování. Závazná rezervace bude poskytovatelem písemně potvrzena po úhradě 50 % ceny z celkové částky ubytování na určený účet a to nejpozději 14 dní po rezervaci pobytu. Pokud nebude včas uhrazena, rezervace bude stornována. Doplatek  musí být uhrazen nejpozději 14 dní před počátkem ubytování. 

 

Storno podmínky:

Při zrušení rezervace 1- 14 dní před nástupem je storno poplatek 50 % (tedy zaplacená záloha). Při zrušení pobytu z důvodu vážného onemocnění (úraz, hospitalizace - potvrzení od lékaře) nebo úmrtí se vrací v uhrazené výši (např. uhrazená záloha nebo celý pobyt).

 

 

 

 

V ceně ubytování jsou místní poplatky obci, ložní prádlo, utěrky, ručníky, čistící prostředky, vybavení kuchyně, spotřeba vody, elektřiny. Pokud si budete chtít v zimě zatopit v kamnech, připlácí se 500,- Kč za kovový koš u kamen. K dispozici je Vám velká zahrada a terasa před domem se stojany na kola.

 

 

 

 

 

 

 

 

Ceny za týdenní pobyt pro celý dům pro 6 lidí:

1.6.-28.9.2024                  : 25.000,-

21.12.2023-29.3.202        : 30.000,- 

mimo sezonu                     :  20.000,-

přistýlka  (7 osoba)          :     2.700,-

dětská postýlka               :     v ceně

dětská židlička                :     v ceně

malý pes                               :      50,- Kč na den 

velký pes                         :    100,- Kč na den